top of page
8_CO2_Edited_compressed_body.png
5_CO2_Edited_compressed fekvo.jpeg

Az eredeti  CO2 Carboxy terápia testre

A CO2 Carboxy Combo testre való változata segít újradefiniálni a test kontúrjait azáltal, hogy drámaian javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a cellulitot. A CO2-t aktiváló lap tekercsben érkezik, ami 3x koncentráltabb, mint a CO2 Carboxy arc és nyak maszk, és az adott testrész méretére szabható.

Mi az a CO2 Carboxy terápia?

A RIBESKIN PRO CO2 Carboxy Combo az első nem invazív CO2 Carboxy termék, melyet elsőként a JMBIOTECH  fejlesztett ki 2007-ben a koreai klinikák és kórházak számára. A világ 38 országában több mint 300 millió iparági szakember bízik benne, mivel a terméket szigorú szabványoknak megfelelően gyártják és forgalmazzák.

A mechanizmus

Mi az a Bohr hatás?

Amikor a bőrsejtek elnyelik a szén-dioxidot a gélből, a vörösvértestek hemoglobinja oxigént szabadít fel. Ez a folyamat oxigént biztosít a bőrnek, miközben egyidejűleg serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, a fehérjeszintézist és az elhalt hámsejtek eltávolítását. Ezek a reakciók csökkentik a striákat, a narancsbőrt, a pattanásokat és a gyulladásokat, miközben javítják a bőr tónusát, rugalmasságát és az olaj/nedvesség egyensúlyát.

Az eredeti CO2 Carboxy terapia

Több CO2, nagyobb hatásfok
Professzionális felhasználásra alkalmas magasabb CO2-koncentráció a más kereskedelmi forgalomban lévő CO2 CARBOXY termékhez képest. Különböző bőrgyógyászati és plasztikai sebészeti eljárásokkal, például lézerrel, hámlasztással, mikrotűs kezelésekkel kombinálva az esztétikai eljárások jobb eredményt hoznak, irritáció nélkül, ha következetesen kombinálják a CO2 Carboxy terápiával.

icon1-2.png

Cellulit csökkentése

Javítja a bőr rugalmasságát.

icon2-2.png

Striák
Hatékonyan csökkenti a súlyváltozás vagy terhesség okozta striák megjelenését.

icon3-1.png

Duzzanat kezelés

Hatékonyan csökkenti a vádli és a láb hosszú órákig tartó fizikai tevékenységből adódó duzzanatát.

icon4-1.png

A bőr tónusának javítása

Világosabbá teszi a könnyen besötétedő területek, például a hónalj bőrtónusát.

back.png

Akne kezelés

Hatékonyan szabályozza a zsíros-kombinált bőrt, ami pattanásokat okoz a testen (hát, felkar stb.).

icon6-1.png

Kézfiatalítás
Javítja az idősödő, ráncos bőr rugalmasságát és tónusát.

Összetevők: Water, Sodium Bicarbonate, Glycerin, Xanthan Gum, Alcohol, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Methylparaben, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pinus Densiflora Extract, Quercus Acutissima Fruit Extract, Angelica Gigas Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Angelica Dahurica Root Extract, Angelica Tenuissima Root Extract, Chrysanthemum Morifolium Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Rosa Rugosa Flower Extract, Sophora Japonica Bud Extract, Rose Extract

bottom of page