top of page
RIBESKIN PRO_DEEP SHOOT AA_composition.png

DEEP SHOOT AA

Többfunkciós öregedésgátlás

A DEEP SHOOT AA kulcsfontosságú aktív összetevői, mint például a glutation, a peptidek, a növekedési faktorok és a B-vitamin komplex segítenek fenntartani a bőr fiatalos állapotát. Ez az anti-aging koktél stimulálja az új sejtek termelődését, növeli a bőr teltségét. 

 

Az innovatív, előretöltött fecskendő és az arra szerelt 19 üreges mikrotű egyedülálló módon teríti szét a bőrfelszínen a 3 ml hatóanyagkoktélt, új szintre emelve az anti-aging hatóanyagok hasznosulását és gyors beépülését.

Glutation · Peptidek · Növekedési faktorok
B-Vitamin komplex · PDRN

A DEEP SHOOT AA kulcsfontosságú aktív összetevői segítenek fenntartani a bőr fiatalos állapotát.

dsha-info01-2-2.png
RIBESKIN PRO_DEEP SHOOT AA__1.png
feature-info2.png

Tulajdonságok

  • Felhasználóbarát kialakítás

  • Egyenletes hatóanyag-terítés

  • Új technika a mélyebb bőrfelszíni kezelésekhez

  • A hatóanyag nem folyik vagy szivárog

feature-info2.png
feature-info2.png
  • Az egyedülálló Turtlepin technológia akár 30x hatékonyabb felszívódást biztosít a felszíni alkalmazáshoz képest.

  • Maximalizálja a a bőrfelszín alá való hatóanyag-bejuttatást, és akár 15-szörösére növeli a felszívódás hatékonyságát a hagyományos dermaroller/dermapen eszközökhöz képest.

  • Gyors gyógyulási idő & minimális fájdalom felépülési idő nélkül.

0.5 mm
tűhosszúság

19 tű
egyenlően elrendezve

32 G
üreges tűk

Összetevők: Aqua, Butylene Glycol, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Niacina- mide, Hydroxyacetophenone, Calcium Chloride, Glycerine, Sodium Phosphate, Serine, Glutamic Acid, Sodium DNA, Potassium Chloride, Panthenol, Tryptophan, Aspartic Acid, Leucine, Inositol, Glutamine, Calcium Pantothenate, Tocopheryl Acetate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Palmitoyl Tripeptide-5, Alanine, Lysine, Arginine, Tyrosine, Phenylalanine, Valine, Threonine, Proline, Isoleucine, Histidine, Methionine, Cysteine, Sodium Bicarbonate, Cyanocobalamin, Hydrolyzed Collagen, Glutathione, Dextrin, Adenosine, Ubiquinone, Thiamine HCl, Pyridoxine, Folic Acid, Biotin, sh-Polypep- tide-9, sh-Polypeptide-3, sh-Polypeptide-22, sh-Polypeptide-1, sh-Pentapeptide-19, sh-Oligopep- tide-9, sh-Oligopeptide-2, sh-Oligopeptide-1, sh-Octapeptide-4, sh-Decapeptide-7, Octapep- tide-7, Galloyl Pentapeptide-33, Copper Tripeptide-1

bottom of page